menukaart

3 gangen menu € 29,50

Voorgerechten

Koude voorgerechten

  • Eenden rillette met een compôte van abrikoos en walnoot
  • €7,95
  • Carpaccio van het Vechtdalrund, oude kaas en basilicummayonaise
  • €8,50
  • Gerookte zalm met picalilly en tartaar van komkommer & augurk
  • €8,50
  • Hattemse forel, amandelen en diverse bereidingen van knolselderij
  • €8,50
  • Carpaccio van biet met geitenkaas, venkel en waterkers
  • €7,50

Soepen

  • Pompoensoep met crème fraîche
  • €5,00
  • Tomaten crème soep met basilicum
  • €5,00
  • Black Tiger garnalen gebakken in citroen, knoflook, gember en sereh
  • €8,50
  • Ribfingers van het Iberico varken met gefermenteerde knoflooksaus
  • €7,95

Hoofdgerechten

Vegetarische gerechten

  • Gebakken paddenstoelen, bosui, paprika en knoflook
  • €18,00
  • Groenten plank met seizoensgroenten
  • €18,00
  • Kabeljauw met gerookte boter en witte wijn
  • €19,00
  • Dorade met sesam, sesam – gember olie en snijbonen
  • €19,00
  • Black Tiger garnalen gebakken in citroen, knoflook, gember en sereh
  • €18,50
  • Proeverij van kabeljauw en sparerib
  • €9,50
  • Huisgemaakte kipnuggets met friet
  • €9,50

Vleesgerechten

  • Grainfed runderbavette met chimichurri i.c.m. menu + €3,00
  • €23,00
  • Hertensukade, laurier, kruidnagel en kruidkoek
  • €19,00
  • Kipfilet met pancetta en garam masala
  • €18,00
  • Hollandse boerderij eend (borst) met eekhoorntjesbrood
  • €19,50
  • Ossenhaaspuntjes afgeblust met chili-currysaus
  • €20,00
  • Spareribs gemarineerd in ketjap met knoflookmayonaise
  • €18,50

Nagerechten

  • Verschillende soorten kaas
  • €9,50
i.c.m. menu + €1,50
  • Hangop met een chutney van stoofperen en stoofperenijs
  • €6,50
  • Proeverij van desserts
  • €6,50
  • Banaan, chocolade en specerijen roomijs
  • €6,50
  • Crème brûlée met een vleugje Baileys met vanille roomijs
  • €6,50
  • Combinatie van chocolade en karamel
  • €6,50