menukaart

Voorgerechten

  • Eendenrillette met bloemkool en spruitenblad
  • €8,00
  • Carpaccio van het Vechtdalrund, oude kaas en basilicummayonaise
  • €8,50
  • Ceviche van zeebaars met passievrucht, avocado en koriander
  • €8,50
  • Hattemse forel, amandelen en diverse bereidingen van knolselderij
  • €8,50
  • Mix van vergeten groenten, baby spinazie, macadamianoten en soja
  • €7,50
  • Soep van spitskool met gebrande amandelen en koffie
  • €5,00
  • Black Tiger garnalen gebakken in citroen, knoflook, gember en sereh
  • €8,50

Hoofdgerechten

  • Duo van knolselderij en bloemkool met een hint Vadouvan
  • €16,00
  • Kaas, kaas, kaas! Geserveerd met groenten en brood
  • €19,00
  • Snoekbaarsfilet met kaffir, limoenpeper en prei
  • €18,50
  • Dorade met baby venkel en gekarameliseerde sjalotten
  • €18,50
  • Black Tiger garnalen gebakken in citroen, knoflook, gember en sereh
  • €18,50
  • Grainfed runderbavette ingewreven met kruidenrub
  • €21,50
  • Lamsrump met jus van rozemarijn, tijm en citroen
  • €19,50
  • Sous vide gegaarde eendenborst met five spices en sinaasappel
  • €18,50
  • Ossenhaaspuntjes afgeblust met chili-currysaus
  • €19,50
  • Spareribs gemarineerd in ketjap
  • €17,00
  • Proeverij van snoek en sparerib
  • €9,50
  • Huisgemaakte kipnuggets met friet
  • €9,50

Nagerechten

  • Selectie van Nederlandse kazen
  • €9,50
  • Bavarois van passievrucht met verschillende structuren van yoghurt
  • €6,50
  • Proeverij van desserts
  • €7,50
  • Tartelette van sinaasappel en kardemom
  • €6,50
  • Crème brûlée met vanille roomijs
  • €6,00
  • Combinatie van chocolade, noten en karamel
  • €6,50